etunimi.sukunimi@mobilelift.fi

01.10.2020

Mobile Lift Oy:n Vantaa yksikkö vahvistuu.

placeholder

Antti Alstes on aloittanut tällä viikolla Mobile Lift Oy:n Vantaan toimipisteen päällikkönä.

Antilla on mittava kokemus nostolava-autojen huoltojen ja korjausten parissa ja hän on tottunut toimimaan haastavissa olosuhteissa. Antille on kertynyt vuosien vankka kokemus erityisesti Bronto Skylift ja Versalift tuotteiden kanssa.  

Antin tehtävänä on vastata Mobile Lift Oy:n Vantaan huolto-, korjaus- ja tarkastustoiminnasta sekä kehittää ja kasvattaa Mobile Lift Oy:n toimintaa pääkaupunkiseudulla.

Antin tavoittaa puhelimitse numerosta 040 484 0860, sähköpostilla antti.alstes@mobilelift.fi tai paikan päällä osoitteessa Upokaskuja 5, Vantaa.

 

Tervetuloa Mobile Liftille Antti!


05.08.2020

GSR 180TJ

placeholder

GSR 180TJ

Uusi kompakti GSR 180TJ valmiina toimitukseen. Kuvan GSR 180TJ on tarkoitettu ja varusteltu sähkölaitoskäyttöön, vaikka käyttökohteita on luonnollisesti muitakin.

GSR 180TJ on nähtävillä ja koeajettavissa Raision toimipisteellämme vielä viikon 33 loppuun ennen kuin luovutetaan asiakkaalle.

Tervetuloa!


13.05.2020

REKRY!

placeholder

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen tuloshakuista ja aktiivista

 

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

 

Tehtävässä vastaat huollon ja palvelujen sekä edustamiemme tuotteiden myynnistä. Asiakkaitasi ovat kunnat, sähkölaitokset, vuokraamot sekä laaja joukko yksityisiä palveluyrittäjiä. Tehtävässä edistät omalla aktiivisella ja suunnitelmallisella asiakastyölläsi kysyntää ja varmistat omalta osaltasi korkean asiakastyytyväisyytemme säilymisen.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

·          Teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta

·          Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta

·          Valmiutta oma-aloitteeseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön

·          Hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

·          Rohkeaa asennetta ja pitkäjänteisyyttä luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentamiseen

·          Intoa uuden oppimiseen ja halua kehittyä tehtävässä

·          Sujuvia IT-taitoja

·         Kohtalainen englannin kielen taito

·         Eduksi katsotaan asiakaskuntamme päätöksentekoprosessien tunteminen sekä ruotsin kielen kohtalainen taito

 

Tarjoamme innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet alalla tunnetun, vakavaraisen, kasvavan ja arvostetun toimijan palveluksessa. Työpanostasi kompensoidaan kiinteän kuukausipalkan lisäksi myyntiprovisioilla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus autoetuun. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Raisiossa, mutta toimialueenasi on koko Suomi.

 

Kuulisimme mielellämme sinusta pian lisää!  Lähetä hakemuksesi 14.6.2020 mennessä ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen sami.siren@mobilelift.fi, otsikolla TEKNINEN MYYJÄ. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sami Sirén, 040 577 3235.


21.03.2019

VERTIKAL.NET

placeholder

www.vertikal.net/en/news/story/32577/


16.03.2019

Tuusulan toimipiste avattu!

placeholder

Tuusulan toimipisteemme on avattu ja ensimmäiset vuositarkastukset ja huollot ovat jo käynnissä.

Uuden toimipisteen ja uuden tiimin avulla pystymme nyt entistä paremmin palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita.

Tuusulan toimipisteen henkilökunta koostuu alan osaajista, sillä suurimmalla osalla on jo yli 10v kokemus alalta.

 

Tervetuloa!


25.01.2019

Mobile Lift Oy Verkosto 2019 messuilla

placeholder

Kiitos kaikille vierailijoille osastollamme Verkosto 2019 messuilla!


05.10.2017

GSR B200T ensiesittely Maxpo 2017

 

Italialaisvalmisteinen GSR B200T -nostolava-auto on päivittynyt B200T-malliksi.  Alustana uudessa mallissa on Mercedes-Benz Sprinter 311 CDI. Pääosin GSR-nostolava-autojen alustat ovat Mercedes-Benzin valmistamia. Muidenkin merkkien päälle on GRS:n lavoja tietyin varauksin saatavana.

 

 

Hallintalaitteita on helppo käyttää.

 

Nyt ensiesitellyssä B200T:ssä on edeltäjäänsä pidempi akseliväli, joka vakauttaa nostotoimintoja. Lisäksi peränylitys on aikaisempaa lyhyempi. Se taas puolestaan helpottaa auton käsittelyä ahtaissa paikoissa, sekä mahdollistaa ajon kumpuilevallakin alustalla paikkoja särkemättä. Kuljetuskorkeus on 2 990 millimetriä, joten se sujahtaa helposti sisään kolmen metrin ovesta.
Aiempaan malliin verrattuna uudessa B200T-mallissa on kokonaan uutta suunnittelua edustava puomirakenne. Nostolava nousee 20 metrin työskentelykorkeuteen. Korikuormaa voi olla tällöin 250 kiloa. Laitteen uusia ominaisuuksia ovat myös kotiinajotoiminto sekä automaattinen lavan tasaus. Kotiinajossa laite ajaa puomiston kasaan kuljetusasentoon yhdellä napin painalluksella. Samoin yhden napin (eri napin) painalluksella laite tasaa lavan automaattisesti vaakatasoon. Kätevä toiminto esimerkiksi, kun operoidaan paljon hieman kaltevalla alustalla.
Mobile Liftin Peter Henrikssonin mukaan hallintalaitteet ovat yksinkertaisia ja selkeitä käyttää. Sen johdosta GSR:n laitteet ovatkin suosittuja vuokraamokäytössä, koska niiden toimintojen opastaminen vuokraajille on helppoa. Uuden B200T-nostolava-auton kuljettamiseen riittää B-ajokortti. GSR-nostolava-autot tuo maahan ja jälleenmyy Raisiossa toimiva Mobile Lift Oy.

 


13.06.2017

MAXPO

placeholder


07.04.2017

Lue Artikkelimme Konepörssissä 4/2017

placeholder

Voit lukea koko artikkelin tästä linkistä


07.04.2017

Lue Artikkelimme Konepörssissä 05/2016

placeholder

Koko artikkelin voit lukea tästä linkistä


03.06.2016

Henkilönostinpäivät Maarianhaminassa 3.6.2016. Esittelyssä GSR E200T ja Leguan 135.

placeholder


15.10.2015

GSR B 230 T -laitteen esittely Maxpo messuilla ja artikkeli Konepörssissä

placeholder

http://www.koneporssi.com/uutiset/gsr-b-230-t-sprinter-alustalla/

GSR B 230 T Sprinter-alustalla
Uutinen julkaistu 14.10.2015

Mobile Lift Oy osallistui Maxpo-messuille kahden GSR-nostolava-auton ja yhden Leguan-henkilönostimen kanssa. Ensiesittelyssä oli uusi GSR-henkilönostin tyypiltään B 230 T. Kyseinen henkilönostin oli nyt ensimmäistä kertaa nähtävillä asennettuna Mercedes Benz Sprinterin alustalle. Nostin on suunnattu koko Euroopan markkinoille, mutta erityisesti Saksaan ja Pohjoismaihin.
Nostin ja auto yhdessä painavat alle 3500 kiloa, joten laitetta saa ajaa henkilöautokortilla. GSR B 230 T on suorituskyvyltään erittäin hyvä, työskentelykorkeus on 22,5 metriä ja maksimi sivu-ulottuma jopa 13 metriä. Maksimi korikuorma on merkittävät 250 kg. Kokonaispituutta on 7,5 ja korkeutta kolme metriä. Tuentamahdollisuuksia on neljä ja tuenta onnistuu automaattisesti. Henkilöautokortilla ajettava nostin on erityisen hyvä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, missä ahtaat porttikongit ja sisäpihat saattavat hankaloittaa korkealla työskentelyä.
Toinen Mobile Lift Oy:n esittelemä GSR-merkkinen nostolava-auto oli jo tutuksi tullut 200 T, joka on jo vuokrakäytössä vakiinnuttanut paikkansa. Nostimen suorahydrauliikkaohjauksen ansiosta sen käyttöä on helppo opettaa, mikä on suureksi eduksi etenkin vuokrakäytössä.
”Sama laite halutaan uudestaan ja uudestaan vuokralle, kun sen käyttö on niin vaivatonta ja laite on myös ollut äärimmäisen toimintavarma”, kertoo Peter Henriksson Mobile Lift Oy:ltä.
Messujen aikana 200 T laite oli koekäytössä käytännössä koko ajan ja palaute oli pelkästään positiivista.


17.09.2015

MAXPO MESSUT HYVINKÄÄLLÄ 10-12.9.2015

placeholder

Kiitos kaikille messukävijöille,uusille ja vanhoille asiakkaille.


01.06.2015

Leguan koeajopäivät Maarianhaminassa 29.5.2015

placeholder


24.11.2014

GSR-henkilönostimet Mobile Lift Oy:stä

placeholder

Henkilönostinten huoltoihin ja korjauksiin keskittynyt raisiolainen Mobile Lift Oy on aloittanut italialaisen GSR -yhtiön valmistamien nostolava-autojen maahantuonnin. Maahantuontisopimus allekirjoitettiin vuoden alussa ja nyt Mobile Lift toimii GSR -yhtiön virallisena edustajana Suomessa. Ensiesittely tapahtui Helsingin messukeskuksen Infra-Expo -messuilla lokakuun alkupäivinä.

”GSR -laitteiden ehdottomia vahvuuksia on helppoon käytettävyyteen yhdistyvä hyvä laatu. Laitteet ovat lujaa tekoa, tekniikaltaan yksinkertaisia”, kertoo Mobile Liftin toimitusjohtaja Sami Sirén.

GSR-tuoteperheen laajaan valikoimaan kuuluu henkilönostimia 9-36 metrin välille. Suosituksi malliksi Sirén veikkaa messuillakin tutuksi tulleen GSR E200T -malliin, jolla yletetään kahdenkymmenen metrin korkeuteen ja sivusuunnassa voidaan kurkotella maksimissaan yhden henkilön kuormalla 13 metrin päähän.

GSR on perheyritys

Italian Riminillä jo vuodesta 1890 toiminut GSR on perheyritys ja arvostettu henkilönostinten valmistaja. Yhtiön tuotteet ovat tulleet tunnetuksi niiden hyvästä kestävyydestä ja jämäkkyydestään sekä yksinkertaisesta, helposti omaksuttavasta toiminnasta. Tuotteiden korkea laatu ja nostolaitteiden suorituskyky on varmistettu soveltamalla perinteisiä ja luotettavia teknisiä ratkaisuja. Nostinten ohjausjärjestelmänä on sähköohjattu hydrauliikka ja suorahydrauliikkaohjaus.

”GSR:n tarjoama monipuolinen laitevalikoima on otettu Suomessa suurella mielenkiinnolla vastaan. On ilo esitellä laitteita, joiden suorituskykyyn ja laatuun voi luottaa täysin”, Sirén kertoo.

Täyden palvelun henkilönostintalo

Palveluvalikoiman laajentaminen uusien laitteiden myyntiin on osa Mobile Liftin kasvustrategiaa. Liiketoiminnan ytimen muodostavat jatkossakin henkilönostinten huolto- ja korjaustyöt.
”Olemme henkilönostinalan ammattilaisia. Vuosikymmenten kokemus ja osaava henkilökunta ovat muodostuneet tavaramerkiksi, johon asiakkaamme luottavat. Kauttamme voi hyvällä mielellä hankkia palvelut koko laitteen elämänkaareksi”, Sirén sanoo.

Laaja yhteystyöverkosto kertoo yrityksen maineesta luotettavana kumppanina. Mobile Liftillä on pitkäaikainen yhteistyö Bronto Skylift Oy:n kanssa ja lisäksi yritys toimii valtuutettuna jälleenmyyjänä ja huoltoliikkeenä LEGUAN- ja Dynaset-tuotteille. GSR:n kanssa solmitun maahantuontisopimuksen myötä Mobile Lift pystyy nyt tarjoamaan henkilönostimia kaikenlaisiin tarpeisiin sekä laitteille kaikki tarvittavat huolto- ja tarkastustyöt.

”Yhteistyö GSR:n kanssa täydentää erinomaisesti aikaisempaa portfoliotamme. Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme aina tarpeiden mukaiset henkilönostinratkaisut”, Sirén toteaa, jonka mukaan yrityksen toimitilat sijaitsevat Turun naapurissa Raisiossa, hyvien yhteyksien päässä.